Palvelut

Raksapanda on laadukkaisiin lattia-asennuksiin erikoistunut yritys.

Remonttipalvelumme

Olemme lattia-asennusten asiantuntija.
Toteutamme myös pienremontteja ja pintatöitä.

Lattia-asennukset

Laminaatti, vinyyli, parketti

Uusi lattia voi tuoda merkittävän muutoksen tilan ilmeeseen sekä lisätä sen helppohoitoisuutta ja arvoa. Ennen uuden lattian hankkimista on tärkeää miettiä, mihin tilaan lattia tulee, millaista käyttöä sen tulee kestää ja millainen ilme halutaan saavuttaa. Lisäksi budjetti ja henkilökohtaiset mieltymykset vaikuttavat lattiamateriaalin valintaan. Ammattilaisena tunnemme asennusprosessit ja voimme auttaa asiakasta projektin suunnittelussa, materiaalien valinnassa, työn aikataulussa ja budjetoinnissa.

Pienremontit

Monipuolista palvelua

Oli kyseessä pienempi työ tai isompi muodonmuutos, remonttipalvelun käyttäminen säästää aikaa ja vaivaa sekä varmistaa, että lopputulos vastaa asiakkaan tarpeita ja odotuksia. Ymmärrämme myös, että monesti remontti tapahtuu asiakkaan kotona eikä pakopaikkaa välttämättä ole, joten tapanamme on toimia hienovaraisesti ja nopeasti, mutta aina huolellisesti. Yksityistalouksien ja vapaa-ajan asuntojen lisäksi tarjoamme pienremonttipalveluita myös esimerkiksi taloyhtiöiden tarpeisiin. 

Pintatyöt

Helppo ja huoleton vaihtoehto

Pintatyöt on nopea, helppo ja edullinen tapa päivittää tilan ilmettä tai käyttömahdollisuuksia pääasiassa kosmeettisilla muutoksilla. Pintatöitä ovat esimerkiksi seinien ja kattojen maalaus, tapetointi tai uusien pintamateriaalien asennukset. Meiltä saat tilattua myös huonekalujen kokoamispalvelun ja kiinnitämme taulut sekä hyllyt seinille tukevasti seinämateriaalin laadun vaatimilla kiinnitysmenetelmillä. Monenlaiset yleismiehen työt ovat tulleet vuosien varrella tutuksi, joten ota reippaasti yhteyttä.

Kuvia töistämme

Ota meihin yhteyttä!

Yhteystiedot